Articole pe teme legate de Terapie şi dezvoltare personală

De ce ne fascinează și credem în teoria conspirației?

La fiecare petrecere sau întâlnire cu un grup mai mare, imposibil să nu fie cel puțin o persoană care ne explică frenetic teoria conspirației. Sau poate chiar tu ești acela… Citeşte mai mult

Tehnici de relaxare pentru un somn mai bun

Deseori programul încărcat sau stresul ne afectează odihna, iar dimineața ne simțim mai obosiți decât atunci când am mers la culcare. Iată câteva tehnici de relaxare pentru un somn mai bun.

Citeşte mai mult.

8 reguli pentru un bun echilibru emoţional

Nu putem evita necazurile şi problemele, chiar dacă ne dau stări de furie sau anxietate. Iată ce putem face pentru un bun echilibru emoţional.

 

Citeşte mai mult.

Învinge-ţi teama de conflict

Frica are rol adaptativ, de supravieţuire, însă sunt şi situaţii când ne sabotează teribil. Teama de conflict este unul dintre acei monştri interiori cu care trebuie să avem curajul să ne luptăm.

Citeşte mai mult.

5 paşi pentru a depăşi o traumă

Un eveniment neplăcut sau dureros lasă urme adânci, iar suferinţa ni se poate prelungi inutil. Iată ce putem face pentru a depăşi mai uşor o traumă.

 

Citeşte mai mult

Cum ajutăm un partener cu depresie

Deseori nenumăratele probleme şi stresul generează stări de depresie. Iată cum poţi identifica semnele acestei suferinţe la partenerul tău, şi ce poti face pentru a-l ajuta.

Citeşte mai mult.